Götze spreekt berichten over mogelijk vertrek tegen: 'Absoluut niet ondenkbaar'

Götze spreekt berichten over mogelijk vertrek tegen: 'Absoluut niet ondenkbaar'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 21:00vr 16-04-2021 om 21:00

Mario Götze toont zich zeer gelukkig bij PSV. Sky schreef onlangs over een mogelijk vertrek van de 63-voudig Duits international uit het Philips Stadion, maar zelf sluit hij een langer verblijf niet uit.

Götze stelt dat de voorgestelde verwachtingen 'absoluut overeen' komen. "Misschien zelfs nog wel iets beter", laat hij weten aan de PSV Supporter. "Het familiaire spreekt mij heel erg aan binnen deze club. PSV maakte voor mijn komst al een ontzettend professionele indruk en ook het beeld dat Roger Schmidt schetste van de club, de Herdgang, is in het echt nog beter dan ik al dacht."

"Het is echt genieten hier, we hebben een hele talentvolle groep waar we de komende jaren echt nog mee door kunnen bouwen aan dat uiteindelijke einddoel: de landstitel winnen, maar ook zeker Europees aanzienlijk verder te komen dan dit seizoen", vervolgt Götze, die dus niets lijkt te willen weten van een mogelijk vertrek.

De 28-jarige spelmaker speculeert zelfs over een langer verblijf. "Ja mijn contract loopt na volgend seizoen af, maar dat wil absoluut niet zeggen dat een langer verblijf ondenkbaar is. Ik heb het ook niet verbonden aan het lot van Roger Schmidt, die eveneens een nog één jaar doorlopend contract heeft. Als de huidige situatie in de wereld me iets geleerd heeft, is het dat je gewoon niet te ver vooruit moet kijken. Vandaar de contractduur van twee jaar."

"Ik ben naar PSV gekomen omdat het totaalplaatje perfect was. Het was mijn eerste transfer naar het buitenland, dus dat het relatief dichtbij Duitsland is, ervaar ik ook als erg prettig", aldus Götze, die dit seizoen goed was voor vijf goals en vier assists in vijftien Eredivisie-duels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws