'PSV heeft zijn handen afgetrokken van Ihattaren, het is over'

'PSV heeft zijn handen afgetrokken van Ihattaren, het is over'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 00:00za 17-04-2021 om 00:00

Het komt niet meer goed tussen PSV en Mohamed Ihattaren. Dat vertelt Valentijn Driessen. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf heeft de Eindhovense club besloten om geen tijd en energie meer in de negentienjarige spelmaker te stoppen. 

"Ik heb gehoord dat ze de handen van hem hebben afgetrokken. Dat het over is", zegt Driessen vrijdagavond bij Veronica Inside. "Vorig jaar was hij onder Mark van Bommel nog de grote revelatie, de man van dertig of veertig miljoen. Een jaar later met Roger Schmidt is het over", verbaast de journalist zich.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt de lezing van Driessen. "Ik denk dat Valentijn wel redelijk warm zit. Je zit altijd op een heel dun lijntje in zo'n situatie. Voor hetzelfde geld valt hij nog een keer tien minuten in en schiet hij er twee in. Als hij dan in zijn hoofd krijgt: goh, ik moet het helemaal anders doen... Hij wordt ook beïnvloed door Jan en alleman natuurlijk. Het is een jongen van negentien, deze wereld managen is ongelooflijk ingewikkeld voor hem."

Volgens Elfrink ervaart PSV het als een 'echte nederlaag' dat Ihattaren door de achterdeur dreigt te vertrekken. "Ze hebben echt heel veel met hem gesproken. Als je zo'n jongen tien jaar hebt opgeleid, dan wil je daar ook de vruchten van plukken. Lukt dat niet, dan vindt geen enkele club dat leuk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Stelling: Ihattaren moet weg bij PSV

Eens
75%
Oneens
25%
(8252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws