'Jammer dat ik wegga bij Feyenoord, maar moet kijken wat het beste voor mij is'

'Jammer dat ik wegga bij Feyenoord, maar moet kijken wat het beste voor mij is'

17-04-2021 08:40 Laatste update: 12:45
Eredivisie 33 Reacties

Feyenoord-doelman Nick Marsman kijkt reikhalzend uit naar zijn avontuur in Amerika en noemt de keuze voor Inter Miami 'de beste optie'. Marsman loopt uit zijn contract in Rotterdam en maakt aankomende zomer de overstap naar de club van eigenaar David Beckham.

De dertigjarige doelverdediger staat te popelen om aan de slag te gaan in Amerika, maar wil eerst het seizoen op een goede manier afsluiten bij Feyenoord. "Ik denk dat dit voor mij een hele mooie stap is. Wel jammer dat ik Feyenoord achter mij moet laten, ik heb hier een fantastische tijd gehad", vertelt Marsman in Studio Feyenoord.

Door de vele kleine blessures bij eerste doelman Justin Bijlow kwam Marsman in het huidige seizoen heel veel aan spelen toe in Rotterdam. Een langer verblijf bij Feyenoord was dan ook één van de opties van de doelman. "Daar moest ik een goede keuze in maken. Ik heb het naar mij zin, dus blijven was ook een optie. Maar Justin is een fantastisch keeper dus ja, dan moet je daarin ook een afweging maken."

"Zo'n seizoen als dit, waarin je veel speelt: is dat realistisch voor volgend seizoen?", licht Marsman zijn keuze verder toen. "Uiteindelijk moest ik kijken wat de beste stap voor mij was in mijn carrière. Dit lijkt mij gewoon een heel mooi avontuur. Eerst het seizoen goed afmaken hier en dan volgend seizoen naar Amerika."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s