Pogba haalt stevig uit naar Mourinho: 'Dat is het verschil met Solskjaer'

Pogba haalt stevig uit naar Mourinho: 'Dat is het verschil met Solskjaer'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 11:50za 17-04-2021 om 11:50

Paul Pogba heeft forse kritiek geuit op José Mourinho, met wie hij een moeizame relatie onderhield bij Manchester United. Volgens de 28-jarige middenvelder ging de Portugese manager niet goed met de spelers om.

Mourinho werd in 2018 ontslagen door The Mancunians en opgevolgd door Ole Gunnar Solskjaer. "De band die ik nu met Ole Gunnar Solskjaer heb, is anders", zegt Pogba in gesprek met Sky Sports. "Hij heeft een andere stijl en zou niet zomaar tegen zijn spelers ingaan. Ole kan ook spelers passeren, maar het is niet zo dat hij dan net doet alsof ze niet meer bestaan. Dat is het verschil tussen hem en Mourinho."

Het was juist Mourinho die Pogba in de zomer van 2016 voor 105 miljoen euro naar Manchester haalde. Volgens de 78-voudig Frans international hadden de twee aanvankelijk een uitstekende relatie. "Iedereen kon zien dat ik een geweldige band met Mourinho had. Maar van de ene op de andere dag was daar niks meer van over en vroeg ik me af hoe dat kan. Dat is het aparte. Ik kan het ook niet verklaren."

Mourinho staat inmiddels aan het roer bij Tottenham Hotspur. The Special One werd na het 2-2 gelijkspel tegen Everton gevraagd naar de uitspraken van Pogba. "Ik wil graag zeggen dat het me niets kan schelen wat hij zegt. Ik ben niet geïnteresseerd", luidt het bondige commentaar. Overigens zou Mourinho ook bij de Londenaren overhoop liggen met een aantal spelers, onder wie Toby Alderweireld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws