Bazoer: 'Als je bij mij over de schreef gaat, komt de straat in me boven'

Bazoer: 'Als je bij mij over de schreef gaat, komt de straat in me boven'

17-04-2021 13:02
64

Riechedly Bazoer zorgde eerder dit seizoen voor irritatie bij Ajax na zijn treffer in de Johan Cruijff Arena. De steunpilaar van Vitesse tilt in aanloop naar de bekerfinale niet te zwaar aan dat voorval.

Bazoer vindt het niet zo gek dat hij uit zijn dak ging na zijn goal tegen Ajax. Hij benadrukt dat hij geen wrok koestert richting zijn oude club. "Nee, ik heb niet gelijk een stempel gekregen, zeker niet. Ajax heeft veel voor me betekend, zij hadden een plan met me en hielden zich daaraan", zegt hij tegen Voetbal International. "Net zoals PSV een warm bad was. Niet de clubs maar de media hebben een bepaald beeld van me gecreëerd."

"Mensen om me heen weten dat dat helemaal niet klopt", vervolgt Bazoer. "Hoe dat komt? Doordat er wat incidenten zijn geweest en dan worden er heel snel conclusies getrokken. Die zijn vaak negatief." De verdediger annex middenvelder probeert het beeld recht te zetten. "Ik ben lief, aardig, zacht. En ja, ik heb ook emoties. Als je bij mij over de schreef gaat, komt de straat in me boven. Dan is het bij mij: tot hier en niet verder."