Matchwinner Ziyech doet Chelsea-fans een belofte: 'Gaat de goede kant op'

Matchwinner Ziyech doet Chelsea-fans een belofte: 'Gaat de goede kant op'

17-04-2021 22:11
20

Hakim Ziyech belooft de Chelsea-fans nog meer van zichzelf te zullen laten zien. De voormalig Ajacied schoot zijn club zaterdagavond naar de finale van de FA Cup door op Wembley de enige treffer te maken tegen Manchester City.

Ziyech, die in de eerste helft een doelpunt afgekeurd zag worden, was eindstation van een aanval over links en hoefde de bal alleen maar in een leeg doel te schuiven. "Voor de wedstrijd heb je altijd al het gevoel dat je graag een doelpunt wil maken", zei de Marokkaan na afloop tegenover de BBC. "Ik kreeg een goede voorzet en toen was het voor mij makkelijk om te scoren."

Daardoor gaat Chelsea een spannend slot van het seizoen tegemoet, waarin de finale van de FA Cup en de halve finale van de Champions League gespeeld zal worden. Ziyech belooft dat hij zich daarin zal laten zien. "Voorlopig heb ik mijn beste vorm nog niet laten zien. Er is nog veel te doen voor mij, maar het gaat wel de goede kant op."

The Blues spelen in de finale van het oudste bekertoernooi ter wereld tegen Leicester City of Southampton. In de halve finale van de Champions League is Real Madrid de tegenstander.