Klose wil net als Flick weg bij Bayern: 'Dat zet me wel echt aan het denken'

Klose wil net als Flick weg bij Bayern: 'Dat zet me wel echt aan het denken'

18-04-2021 15:37
13

Na trainer Hansi Flick, wil ook assistent-trainer Miroslav Klose vertrekken bij Bayern München. Het contract van de voormalig topspits loopt af en hij is niet te spreken over de huidige manier van communiceren en doen bij Bayern.

In een openhartig interview met BILD vertelt Klose over zijn wens om Bayern te verlaten. "Voor mij is het persoonlijk geen probleem dat de club mij nog niet heeft gesproken", doelt Klose op de gesprekken tussen Bayern en Flick over de toekomst van laatstgenoemde. "Wat me wel echt aan het denken zet, is hoe mensen hier met elkaar communiceren." 

"Je moet altijd respect voor elkaar hebben, ook als je het niet met elkaar eens bent", gaat Klose verder. Uli Hoeneß (momenteel ere-president van Bayern, red.) en Karl-Heinz Rummenigge (momenteel voorzitter van de raad van bestuur, red.) hebben van Bayern een club van wereldklasse gemaakt. Voor hen ging namelijk altijd om Bayern en niet om persoonlijke trots", lijkt Klose te sneren naar het huidige bestuur van Der Rekordmeister.

Afgelopen weekend maakte trainer Hansi Flick duidelijk dat hij gaat vertrekken bij Bayern. Dat heeft de clubleiding hem alleen niet in dank afgenomen. Bayern beweert dat Flick met zijn uitspraak de afspraak heeft verbroken, om later pas te praten over zijn toekomst. De koploper van de Bundesliga heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Klose. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie