Overmars bevestigt: Ajax stopt onderhandelingen met Onana

Overmars bevestigt: Ajax stopt onderhandelingen met Onana

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 17:30zo 18-04-2021 om 17:30

Laatste update: zondag 18 april 2021 om 17:36zo 18-04-2021 om 17:36

Andre Onana gaat niet bijtekenen bij Ajax. Marc Overmars bevestigt zondag dat de onderhandelingen met de geschorste doelman spaak zijn gelopen.

Ajax wilde het contract van Onana, die nog ruim een jaar vastligt in Amsterdam, openbreken en verlengen tot medio 2024. De partijen zijn er echter niet uitgekomen. "De stand van zaken is... niet supergoed", reageert Overmars voor de camera van ESPN.

"Het betekent dat we gestopt zijn met de onderhandelingen. Of hij volgend jaar dan transfervrij is? Dat zou kunnen. Ik weet niet waar ze op uit zijn. Misschien probeert hij in juli een transfer te maken", vervolgt Overmars. "Hij heeft het recht om het jaar uit te zitten, maar het is jammer dat we er niet uitgekomen zijn."

Enkele weken geleden had Overmars nog goede hoop op het jawoord van Onana. Ajax wilde zijn contract graag verlengen om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit kan lopen. "Het zou voor meerdere jaren moeten zijn", zei Overmars toen bij RTL7.

Onana werd dit seizoen betrapt op dopinggebruik en is sinds begin februari geschorst. Ajax heeft de schorsing aangevochten bij het internationaal sporttribunaal CAS.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws