'Twee-eenheid' Ten Hag en Overmars committeren zich voor ESPN-camera aan Ajax

'Twee-eenheid' Ten Hag en Overmars committeren zich voor ESPN-camera aan Ajax

18-04-2021 18:50
40

Erik ten Hag en Marc Overmars hebben hun Ajax-lot aan elkaar verbonden. De trainer en directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club zijn naar eigen zeggen een 'commitment' aangegaan.

Ten Hag en Overmars worden regelmatig gelinkt aan andere clubs. Kort voor de bekerfinale tegen Vitesse erkenden de trainer en directeur hoe dan ook zich samen te hebben gecommitteerd aan Ajax. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin", zei Overmars, gevraagd naar de vermeende belangstelling van zijn oude club Arsenal.

Wedden

Meer odds

Overmars voegde eraan toe dat voor hem en Ten Hag 'weleens' clubs in de markt zijn. De Ajax-trainer bevestigde op zijn beurt dat een vertrek niet de intentie is zolang de directeur voetbalzaken in Amsterdam blijft. "We zijn een twee-eenheid", liet hij weten.

"We kunnen goed met elkaar en dat is belangrijk in het samenstellen van de selectie en het leiden van de ploeg", vervolgt Ten Hag. "Maar we richten ons nu op de finales die deze maand gespeeld worden. We staan in de bekerfinale, gaan richting de landstitel en richten ons niet op andere zaken. Dit komt later wel."