Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

Ten Hag reageert fel bij Ajax TV: 'Pure beeldvorming, absoluut niet mee eens'

Ten Hag reageert fel bij Ajax TV: 'Pure beeldvorming, absoluut niet mee eens'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 07:52ma 19-04-2021 om 07:52

Erik ten Hag is dolblij met de 'weergaloze' prestatie van Ajax-uitblinker Antony in de gewonnen bekerfinale tegen Vitesse. De kritiek van de laatste weken op de Braziliaanse vleugelaanvaller steekt de trainer.

"Antony speelde een geweldige wedstrijd", zegt Ten Hag in De Kuip tegen Ajax TV. Bij ESPN was de Ajax-coach ook al lyrisch over de Braziliaan, die kort voor tijd werd vervangen door matchwinner David Neres. "Hij was onhoudbaar, vandaar dat we hem ook niet snel wilden wisselen."

Bij de suggestie dat Antony onder het vergrootglas lag, maar 'vandaag goed speelde', steigert Ten Hag. "Niet alleen vandaag, hè. Het is pure beeldvorming. Thuis tegen AS Roma speelde hij ook geweldig, maar dan wordt er iets opgeplakt. Daar ben ik het absoluut niet mee eens. Hij was super."

Toekomst
Voor de camera van ESPN liet Ten Hag zich ook uit over zijn toekomst. Hoewel het Duitse BILD hem zondag noemde als één van de kandidaten om Hansi Flick op te volgen bij Bayern München, twijfelt hij zelf niet aan een langer Ajax-verblijf. "Waarom zou ik niet doorgaan? Daar is geen reden voor om aan te twijfelen. Ik heb hier gewoon een contract."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws