Weerstand groeit in Italië: 'Schop Inter, AC Milan en Juventus uit de Serie A'

Weerstand groeit in Italië: 'Schop Inter, AC Milan en Juventus uit de Serie A'

20-04-2021 09:35
86

Antonio Cassano roept de Italiaanse voetbalbond op om Inter, Juventus en AC Milan met onmiddellijke ingang uit de Serie A te verwijderen. De 38-jarige aanvaller, die speelde voor zowel Inter als AC Milan, hekelt de plannen voor de Super League en vindt dat de initiatiefnemers gestraft moeten worden.

In het online praatprogramma BOBO TV opent Cassano furieus de aanval op de Super League. "Het is onmogelijk om na te denken over zo’n competitie. Het kan niet zo zijn dat twaalf clubs bepalen wat er gebeurt in het voetbal. Grote clubs moeten begrijpen dat voetbal van de mensen is", briest de Italiaan.

De oud-speler van onder meer AC Milan en Inter hoopt dan ook dat de Italiaanse bond actie gaat ondernemen tegen de drie Italiaanse grootmachten die deel gaan nemen aan de aangekondigde Super League. "Ik zou de Italiaanse bond willen oproepen om Inter, AC Milan en Juventus uit de Serie A te schoppen. Laat ze maar in hun eigen competitie spelen en dan zien we wel wat er gebeurt", luidt de duidelijke mening van Cassano.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie