Ramos-vertrek bij Real Madrid komt steeds dichterbij. Pérez reageert oppervlakkig

Ramos-vertrek bij Real Madrid komt steeds dichterbij. Pérez reageert oppervlakkig

20-04-2021 10:23 Laatste update: 11:09
12

Er bestaat nog altijd veel onduidelijkheid over de toekomst van aanvoerder Sergio Ramos en trainer Zinédine Zidane bij Real Madrid. De 35-jarige Ramos onderhandelt al weken over een nieuw contract en ook het aanblijven van Zidane is alles behalve zeker.

Florentino Pérez, voorzitter van Real, wilde ik gesprek met El Chiringuito ook niet te veel kwijt over de twee. Vooral wanneer het gaat over het wel of niet verlengen van het contract van aanvoerder Ramos, antwoordt Pérez zeer oppervlakkig. "We zitten in een financieel zeer lastige situatie. Ik heb niet gezegd dat we sowieso niet doorgaan met elkaar. Op dit moment kijken we het aan en zullen we zien wat het volgende jaar brengt."

Voor Zidane heeft Pérez lovende woorden in huis, maar de voorzitter wil niet ingaan over zijn situatie bij de club. "Zidane is de beste coach die we ooit hebben gehad, hij is een legende. Hij heeft een zeer sterke persoonlijkheid en is sterk op persconferenties. Zidane zegt niet veel, maar hij is gelukkig, tenminste dat zegt hij zelf. Maar dat zullen we nooit weten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie