Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

Everton geeft Brands ultieme beloning: Niemand heeft echt getwijfeld

Everton geeft Brands ultieme beloning: "Niemand heeft echt getwijfeld"

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 14:12wo 21-04-2021 om 14:12

Marcel Brands blijft langer bij Everton. Het aflopende contract van de populaire director of football is met drie jaar verlengd, tot de zomer van 2024.

De contractverlenging van Brands hing al maanden in de lucht. Hij maakte in mei 2018 de overstap van PSV naar Everton en zal nog zeker drie seizoenen de scepter zwaaien op Goodison Park. Het is geen geheim dat de Italiaanse manager Carlo Ancelotti graag met Brands werkt.

"Everton is een heel bijzondere voetbalclub met clear and exciting ambitions. We zetten goede stappen vooruit en ik ben ervan overtuigd dat we alles hebben om succesvol te zijn", reageert Brands op zijn contractverlenging.

"Niemand heeft echt getwijfeld aan het nieuwe contract van Marcel", reageert voorzitter Bill Kenwright. "Na de blessing van Farhad (Moshiri, de rijke eigenaar van Everton, red.) was het snel rond. Marcel doet zijn werk voortreffelijk en heeft een goede relatie met Ancelotti."

Brands gaf in zijn tijd als technisch directeur bij Everton al bijna 300 miljoen euro uit aan nieuwe spelers. Zijn eerste aankoop, Richarlison, is met een transfersom van bijna veertig miljoen euro nog altijd de duurste. Everton staat achtste in de Premier League en speelt vrijdag tegen Arsenal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws