Blind komt met reactie: 'Waar sommigen obstakels zien, zie ik mogelijkheden'

Blind komt met reactie: 'Waar sommigen obstakels zien, zie ik mogelijkheden'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 09:35do 22-04-2021 om 09:35

Laatste update: donderdag 22 april 2021 om 10:11do 22-04-2021 om 10:11

Daley Blind lijkt het EK zéker nog niet uit zijn hoofd te hebben gezet. De verdediger van Ajax en het Nederlands elftal komt donderdagochtend met een reactie op alle berichten van de laatste dagen.

Blind liep drie weken geleden een enkelblessure op tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Gibraltar (0-7). Na een operatie zit de verdediger middenin zijn revalidatie. Het plan is om vóór het EK, dat op 11 juni begint, terug te zijn.

Ajax-trainer Erik ten Hag liet aan De Telegraaf weten dat het een lastig verhaal wordt. "Ik denk dat Daley er vol voor gaat. Maar als ik naar zijn blessure kijk, denk ik dat het heel moeilijk wordt", liet hij optekenen. "Niet dat de blessure gecompliceerd is. Die tijd staat er gewoon voor. Maar het gaat heel goed, dus de hoop is nog niet vervlogen."

Blind is echter duidelijk: opgeven is geen optie. 'Waar sommigen obstakels zien, zie ik mogelijkheden om sterker terug te komen', laat hij weten via zijn socials. Het Nederlands elftal begint op zondag 13 juni met een wedstrijd tegen Oekraïne. Daarna volgen groepsduels met Oostenrijk en Noord-Macedonië.

Bij de bekerwinst van Ajax was Blind aanwezig. Hij vierde het feestje - met krukken - op het veld en het bordes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws