De Graafschap wil met twijfelende aanvaller Eredivisie in: 'Bizarre gemiddelden'

De Graafschap wil met twijfelende aanvaller Eredivisie in: 'Bizarre gemiddelden'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 16:35do 22-04-2021 om 16:35

De Graafschap ligt op koers voor promotie naar de Eredivisie, maar het is nog maar de vraag of Daryl van Mieghem in Doetinchem blijft. De belangrijke aanvaller heeft een aflopend contract en overweegt een buitenlands avontuur.

Als het aan De Graafschap ligt, tekent Van Mieghem vandaag nog een nieuw contract. De 31-jarige aanvaller twijfelt. "Ik zou nog graag een keer een avontuur in het buitenland aangaan", vertelt hij aan Omroep Gelderland. Als ik nu weer een jaar zou blijven, dan zitten ze niet meer op mij te wachten. Nu misschien nog wel."

"Het moet wel allemaal kloppen", voegt Van Mieghem eraan toe. "Ik ben niet alleen. Ik heb een gezin met kinderen en bespreek dit natuurlijk ook thuis. Daarnaast heb ik het hier heel goed naar mijn zin. Maar eerst moet alles wijken voor de Eredivisie. Daar ligt nu de focus op."

De Graafschap-trainer Mike Snoei wil met Van Mieghem de Eredivisie in. "Dit is het juiste moment voor het hoogste niveau. Ik ben echt fan van hem en hoop dat hij blijft", aldus Snoei. "Zijn gemiddelden over de afgelopen jaren zijn bizar. Vorig jaar heb ik hem ook overgehaald hier te blijven. We zijn met elkaar in gesprek."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws