Chelsea-spelers zien opgeluchte Ziyech: 'Het is geweldig om te zien'

Chelsea-spelers zien opgeluchte Ziyech: 'Het is geweldig om te zien'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 20:02do 22-04-2021 om 20:02

Bij Chelsea zijn ze maar wat blij met Hakim Ziyech. Na een mindere periode met weinig wedstrijden laat de Marokkaan zich steeds meer zien in het elftal van Thomas Tuchel. Linksback Ben Chilwell is content met Ziyech.

"Hij had dit seizoen wat problemen waardoor hij niet in het ritme is gekomen, maar hij heeft een paar belangrijke goals gemaakt in de Champions League en een belangrijke waardoor we in de finale van de FA Cup staan", zegt Chilwell op de clubsite van Chelsea. 

Tegen Manchester City was Ziyech de matchwinner. "Het was geweldig om te zien hoeveel het voor Ziyech betekent. Iedereen hoopte dat hij zou scoren omdat hij een lastig seizoen doormaakt met blessures. Hij heeft goed gespeeld voor ons", vervolgt Chilwell.

Ziyech had het in zijn eerste maanden lastig. Chilwell kijkt daar niet raar van op. "Als spelers naar Engeland komen zeggen ze allemaal dat het zo anders is dan de andere competities in Europa, het is hier veel fysieker. Het kwartje valt niet meteen. Je moet je aanpassen omdat het zo anders is. Maar we mogen gelukkig zijn, want de aanvallende spelers die we hebben gehaald kunnen een wedstrijd voor je winnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws