Pasveer kiest voor Vitesse-vertrek: 'Het is zijn goed recht er niet op in te gaan'

Pasveer kiest voor Vitesse-vertrek: 'Het is zijn goed recht er niet op in te gaan'

22-04-2021 20:34
91

Remko Pasveer gaat Vitesse na vier seizoenen verlaten. De 37-jarige doelman is niet ingegaan op het contractvoorstel van de club en slaat een andere weg in.

Dat maakt Vitesse bekend via de officiële kanalen. Pasveer en Vitesse waren lang met elkaar in gesprek over een nieuw contract, maar zijn er uiteindelijk niet uitgekomen. 'Ondanks een nieuw contractvoorstel, dat recht doet aan zijn statuur als aanvoerder en dragende speler, gaat Pasveer de club na dit seizoen verlaten', schrijft Vitesse.

"We hebben Remko een hele goede aanbieding gedaan", zegt technisch directeur Johannes Spors van Vitesse op de clubsite van de Arnhemmers. "Het is zijn goed recht daar wel of niet op in te gaan en wij respecteren zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Remko is op en top prof. We weten zeker dat hij de komende weken alles blijft geven in de strijd om Europees voetbal", zegt Spors.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Pasveer ligt. De doelman kwam in Nederland ook uit voor FC Twente, Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie