Schmidt wil niet ingaan op Duitse geruchten: 'Hopelijk wordt het Champions League'

Schmidt wil niet ingaan op Duitse geruchten: 'Hopelijk wordt het Champions League'

23-04-2021 13:32
45

Roger Schmidt wil niet reageren op de vermeende interesse van Bundesliga-clubs. De trainer van PSV zou op het lijstje staan bij Eintracht Frankfurt en Hertha BSC, maar hij is vastbesloten om daar geen woorden aan vuil te maken.

Op een persconferentie blikte Schmidt vooruit op de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van komende zaterdag. Dat was ook het enige waar de Duitser over wilde praten, want vragen over zijn toekomst beantwoordde hij niet. "Ik concentreer me alleen op PSV", liet Schmidt optekenen. "We willen voor de tweede plek strijden en daar gaat het nu om."

Het lijkt erop dat de oefenmeester volgend seizoen niet in Duitsland, maar gewoon nog in Eindhoven actief is. Als het aan Schmidt ligt, speelt zijn club ook nog eens op het hoogste niveau. "Hopelijk kunnen we ons plaatsen voor de voorronde van de Champions League van volgend seizoen."

Deze week meldden diverse Duitse media, waaronder Bild, dat Hertha verregaande interesse in de trainer heeft en dat hij in gesprek is met technisch directeur Fredi Bobic. Ook Eintracht Frankfurt, dat na dit seizoen afscheid neemt van succestrainer Adi Hütter, zou de naam van Schmidt op een lijstje hebben gezet.