'Tagliafico komt van Ajax, dus Leeds hoeft niet de hoofdprijs voor hem te betalen'

'Tagliafico komt van Ajax, dus Leeds hoeft niet de hoofdprijs voor hem te betalen'

23-04-2021 14:17
130

Nicolás Tagliafico wordt in de Engelse roddelpers aan Leeds United gelinkt en dat zou Kevin Campbell een uitstekende transfer vinden. De voormalig aanvaller van Arsenal en Everton denkt dat The Whites veel aan de Argentijn zouden hebben.

In The Daily Mirror viel te lezen dat Leeds aan een bod op de linksback van Ajax werkt, omdat ze een goede linksback tekort komen en met Tagliafico volgend seizoen een gooi willen doen naar het linkerrijtje in de Premier League. Campbell hoorde de geluiden met goedkeuring aan. "Hij is echt een topspeler en zou precies zijn wat Leeds nodig heeft", liet hij weten bij Football Insider.

Het kostenplaatje zou de Engelsen ook niet in de weg moeten staan. "Hij heeft veel ervaring in de Champions League en op het internationale podium, dus wat mij betreft zou dit een hele slimme investering zijn. Daarnaast komt hij van Ajax, dus dan zullen ze niet de hoofdprijs moeten betalen om hem te halen. Het had voor Leeds veel slechter gekund dan Tagliafico."

De linkervleugelverdediger ligt tot medio 2023 vast in de Johan Cruijff Arena. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt op 25 miljoen geschat.