Van den Brom en Boskamp in discussie: 'Jij mag dat niet zeggen, maar ik wel'

Van den Brom en Boskamp in discussie: 'Jij mag dat niet zeggen, maar ik wel'

24-04-2021 19:55
18

John van den Brom kan aanstaande zondag zijn eerste prijs pakken met KRC Genk. In de finale van de beker wacht Standard Luik. In aanloop naar de finale neemt Van den Brom de tijd om te reageren op een aantal uitspraken van Jan Boskamp.

Boskamp liet zich een tijdje terug kritisch uit over Genk-aanvaller Théo Bongonda, maar dat was tegen het zere been van Van den Brom. De twee blikken samen vooruit op de bekerfinale van zondag. "Daar begrijp ik dus helemaal niets van, dat meen ik echt. Dat net jij dat vindt, van zo'n speler", richt Van den Brom zich op Boskamp, in een interview met Het Nieuwsblad

Boskamp heeft niet lang nodig om met een reactie te komen en reageert zoals alleen Boskamp dat kan. "Ik vind het juist een heel goede voetballer, maar hij speelt één goede match en daarna weer twee weken als een krentenbol. Jij mag dat natuurlijk niet zeggen, maar ik wel."

Hierop neemt Van den Brom het op voor zijn speler. "Jan, jij weet toch ook dat je niet elke week de sterren van de hemel kunt spelen? Van de 34 matchen dit seizoen haalde Bongonda er in 28 een heel hoog niveau. Slecht spelen kan iedereen overkomen. Ook ik heb mijn slechte dagen waarop ik denk: waarom deed ik nu die vervanging? Maar je moet inderdaad wel je ding blijven doen."