Slechte start voor Stam in nieuw MLS-seizoen: New York City vernedert Cincinnati

Slechte start voor Stam in nieuw MLS-seizoen: New York City vernedert Cincinnati

25-04-2021 07:29 Laatste update: 07:29
26

Een slechte start voor Jaap Stam en zijn FC Cincinnati in de Major League Soccer. Vorige week werd Nashville SC op een 2-2 gelijkspel gehouden, maar zaterdag ging het helemaal mis voor de ploeg: er werd met 5-0 verloren van New York City FC.

Het Major League Soccer-seizoen is sinds kort weer begonnen, maar het gaat nog niet zoals gehoopt voor Stam en zijn mannen. Zaterdagavond stond Cincinnati 'slechts' met 1-0 achter door een doelpunt van Jesús Medina, maar na rust werd de ploeg compleet overlopen. Een eigen doelpunt van Nick Hagglund en treffers van Gudmundur Thórarinsson, Valentín Castellanos en opnieuw Medina zorgden voor een 5-0 eindstand. Vooral de laatste goal van Medina mocht er wezen.

Stam, die sinds mei vorig jaar voor de groep staat bij Cincinnati als opvolger van Ron Jans, heeft een aantal voormalig Eredivisie-spelers tot zijn beschikking. Kamohelo Mokotjo stond in de basis en Jürgen Locadia en Haris Medunjanin vielen in. Maikel van der Werff was geblesseerd en kwam niet in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s