Zidane niet blij met Spaanse media: 'Is opeens alsof we een slecht elftal zijn'

Zidane niet blij met Spaanse media: 'Is opeens alsof we een slecht elftal zijn'

25-04-2021 08:00
21

Real Madrid verspeelde zaterdagavond twee belangrijke punten in de strijd om de Primera División-titel. Tegen Real Betis kwam De Koninklijke niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Trainer Zinedine Zidane is niet blij met de kritiek vanuit de media.

De Real-trainer weet dat zijn ploeg niet goed genoeg speelde tegen Betis, maar stelt dat de Spaanse media het erger maken dan het is. "We hebben twee punten laten liggen, dat is duidelijk", vertelt Zidane na de wedstrijd, geciteerd door Marca. "We waren defensief erg sterk, maar kwamen tekort in de aanval. We misten iets, het was niet geweldig."

"Maar we laten twee punten liggen en het is opeens alsof we een slecht elftal zijn", richt Zidane zich vervolgens op de media. "We hebben twee punten verloren, maar de blik gaat nu op dinsdag", doelt de trainer op de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea. "Er is nog een lange weg te gaan in La Liga en we gaan ervoor vechten tot het einde. Het is nog niet over."

De strijd om de titel blijft onverminderd spannend in Spanje. Atlético Madrid staat met 73 punten (en een wedstrijd minder dan Real) op de eerste plaats. Nummer drie FC Barcelona staat op 68 punten, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan Real en één wedstrijd minder dan Atlético.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie