'Feyenoord kan transfergeweld verwachten: management van Kökcu praat in Rome'

'Feyenoord kan transfergeweld verwachten: management van Kökcu praat in Rome'

26-04-2021 16:22
161

De vertegenwoordigers van Orkun Kökcü spreken met SS Lazio over een eventuele transfer van de middenvelder van Feyenoord. Maandag vloog een delegatie richting Italië om met de Romeinen in gesprek te gaan.

Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt weet dat het management van Kökcü in gesprek gaat met Lazio over een eventuele transfer van de spelmaker. Eerder was ook stadgenoot AS Roma geïnteresseerd, maar het lijkt er niet op dat de vertegenwoordigers van de Feyenoord-middenvelder ook met hen in gesprek gaan.

Wedden

Meer odds

Het is onduidelijk hoe serieus de interesse van Lazio in Kökcü is, maar het bericht maakt wel duidelijk dat de Italianen alle opties overwegen en onderzoeken of het binnenhalen van de 20-jarige Haarlemmer een optie is.

De belangstelling voor de middenvelder met Turkse roots is niet nieuw. Diverse buitenlandse clubs zouden hem al eerder op het lijstje hebben gezet. In het seizoen 2018/2019 debuteerde Kökcü in het eerste elftal van Feyenoord, waarvoor hij op dit moment 51 wedstrijden heeft gespeeld. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren.