'Ik maak me zorgen om VVV, dit wordt echt een hele moeilijke klus'

'Ik maak me zorgen om VVV, dit wordt echt een hele moeilijke klus'

27-04-2021 19:31
52

Sef Vergoossen, voetbalcoryfee uit Limburg en voormalig crisismanager, maakt zich zorgen om VVV-Venlo. Volgens de gewezen trainer ziet de situatie in de Eredivisie er bijzonder penibel uit voor de bespelers van De Koel.

Afgelopen weekend verloor VVV met 2-0 bij Sparta en na afloop was de moed bij sommigen in de schoenen gezonken. "Ik maak me zorgen om de club", zegt Vergoossen tegen 1Limburg. "Het wordt een hele moeilijke klus. Je merkt aan de interviews van bijvoorbeeld Post en Van Crooij dat ze een aangeslagen indruk maken."

De spelers maakten een wanhopige indruk en dat kan ook zijn weerslag gaan hebben op toekomstige wedstrijden. "De kans dat ze zichzelf de volgende wedstrijd weer tegen gaan komen, is heel erg groot. Ergens gaat het verhaal stoppen."

Vergoossen denkt wel dat als er één trainer is die het tij kan keren, dat dat Jos Luhukay is. "Hij is echt iemand die dit klusje zou moeten kunnen klaren. Als ze het niet halen ligt het in ieder geval niet aan hem. Hij heeft de ervaring en weet hoe hij dit moet aanpakken. Of hem dat gaat lukken? Dat is natuurlijk de vraag."