Vader Noa Lang eerlijk over transfer: Dat kan hij Club Brugge niet beloven

Vader Noa Lang eerlijk over transfer: "Dat kan hij Club Brugge niet beloven"

28-04-2021 13:43
42

Noa Lang speelt de pannen van het dak bij Club Brugge, waardoor hij op de radar is verschenen van verschillende Europese clubs. Zijn vader Jeffrey kan daarom niet beloven dat de 21-jarige aanvaller bij de Belgische kampioen blijft.

Wellicht lonkt komende zomer al een fraaie transfer voor de oud-Ajacied. "Noa heeft het hartstikke naar zijn zin, maar hij kan niet in de toekomst kijken. Je weet niet of er iets moois komt... en of het ooit nog zal terugkomen", grijnst zijn vader in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Hij wil ook gewoon eerlijk zijn, niet als leugenaar bestempeld worden. De lat ligt superhoog en we weten wat hij kan. Het liefst zou Noa nog een jaar in Brugge blijven, maar dat wil hij niemand beloven."

Lang richt zich voorlopig op de Play-Offs met Club Brugge, dat afstevent op de landstitel. "We hadden het er nog over vorig weekend. Ik wil niets horen en eerst die play-offs slopen, pa, zei Noa tijdens het rennen. Hij heeft al veel laten zien, maar is vastberaden om het nu ook nog goed af te ronden."

Lang was dit seizoen goed voor veertien goals en zeven assists in 24 optredens in de Jupiler Pro League.