'PSV denkt aan Veerman: concurrentie uit Engeland, Italië, Schotland en Frankrijk'

'PSV denkt aan Veerman: concurrentie uit Engeland, Italië, Schotland en Frankrijk'

28-04-2021 16:46
93

Clubs uit binnen- en buitenland zijn geïnteresseerd in Joey Veerman. De spelmaker van sc Heerenveen staat er goed op en moet de Friezen een aantrekkelijke transfersom op gaan leveren.

Er is veel belangstelling voor de Volendammer en Voetbal International weet dat het clubs uit diverse Europese landen betreft. Zo zouden Rangers, Stade Reims, Atalanta Bergamo en een subtopper in de Premier League de verrichtingen van Veerman in het blauwwitte shirt in de gaten houden.

Daarnaast heeft ook PSV Veerman op het lijstje staan. Dat is goed nieuws voor de 22-jarige spelmaker, want zelf zou hij een overstap naar een topclub in Nederland de beste carrièremove vinden. De Eindhovenaren willen hun middenveld renoveren en zouden naast Davy Pröpper ook Veerman graag ophalen.

VI geeft geen duidelijkheid over de transfersom die Heerenveen zou willen ontvangen voor zijn middenvelder, maar de verwachting is dat er 'een mooi bedrag' over zal worden gehouden aan de transfer. Veerman ligt nog tot medio 2024 vast in het Abe Lenstra Stadion.