KKD-hekkensluiter mikt op overname: In gesprek met een Turkse partij

KKD-hekkensluiter mikt op overname: "In gesprek met een Turkse partij"

29-04-2021 08:19
40

FC Dordrecht staat in brand: fans van de Keuken Kampioen Divisie-hekkensluiter hebben het vertrek van algemeen directeur Hans de Zeeuw geëist. De Zeeuw wil echter van geen wijken weten en heeft bovendien nieuws over een op handen zijnde clubovername.

De Schapenkoppen wonnen begin april verrassend met 0-3 bij De Graafschap, maar verloren vervolgens vier keer op rij en zijn inmiddels door FC Den Bosch naar de laatste plek in de Keuken Kampioen Divisie verwezen. Trainer Jan Zoutman kondigde bovendien zijn vertrek aan na een aanvaring met De Zeeuw. Het was reden voor de supportersvereniging om het vertrouwen in de algemeen directeur op te zeggen. De Zeeuw denkt echter niet aan opstappen. "Nooit. Ik wil me ervoor blijven inzetten om de club voor de komende tien jaar levensvatbaar te houden", laat hij weten aan het Algemeen Dagblad.

De Dordrecht-directeur speculeerde al eerder openlijk over een eventueel faillissement, maar belooft dat er betere tijden aankomen. "We zijn op dit moment in gesprek met een Turkse partij over een eventuele overname, waarover we op 11 mei tijdens een sponsorbijeenkomst meer duidelijkheid willen verschaffen", onthult hij.

Eén dag later speelt Dordrecht zijn laatste wedstrijd van het seizoen, tegen NEC. De twee resterende tegenstanders zijn regiogenoot Excelsior en kampioen SC Cambuur.