Heerenveen bevestigt 'fors prijskaartje' voor PSV-doelwit Veerman en wacht af

Heerenveen bevestigt 'fors prijskaartje' voor PSV-doelwit Veerman en wacht af

29-04-2021 09:44
131

Het is 'niet meer dan logisch' dat sc Heerenveen de hoofdprijs vraagt voor Joey Veerman. Dat stelt algemeen directeur Cees Roozemond. De middenvelder (22) staat in de belangstelling van minimaal vier clubs, waaronder PSV.

Op dit moment heeft nog niemand zich in Heerenveen gemeld voor Veerman. "Dan wordt het pas concreet en daar is nu nog geen sprake van", vertelt Roozemond aan de Leeuwarder Courant. De directeur van Heerenveen doet geen uitspraken over de exacte transfersom, maar het is duidelijk dat hij hoog in de boom zit. "Het lijkt ons niet meer dan logisch dat aan zo'n goede speler een fors prijskaartje hangt."

Heerenveen vraagt naar verluidt tien miljoen euro voor Veerman. Ook gaan er bedragen van twaalf miljoen rond. Het geïnteresseerde PSV is niet van plan aan die vraagprijs te voldoen en denkt ook aan oude bekende Davy Pröpper, die onder contract staat bij Brighton & Hove Albion. Het standpunt van het eveneens geïnteresseerde Rangers FC, Atalanta Bergamo en Stade Reims is onbekend.

Veerman verlengde onlangs zijn contract tot medio 2024 in het Abe Lenstra Stadion. Twee jaar geleden kwam hij nog voor een half miljoen euro over van FC Volendam.