Neymar ergert zich aan Bakker bij PSG - Manchester City: 'Het is onacceptabel'

Neymar ergert zich aan Bakker bij PSG - Manchester City: 'Het is onacceptabel'

29-04-2021 11:30
127

Neymar heeft zich tijdens de Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en Manchester City groen en geel geërgerd aan ploeggenoot Mitchel Bakker. Dat constateert oud-international Jérôme Rothen, die schande spreekt van het gedrag van de Braziliaan.

Mauricio Pochettino verraste woensdagavond met een basisplaats voor Bakker in de halve finale van de Champions League. De reden: de Nederlander is beter in vorm dan concurrent Abdou Diallo, aldus de PSG-trainer. In de eerste helft maakte Bakker een gedegen indruk, maar na rust kreeg de oud-Ajacied het steeds moeilijker.

Neymar ergerde zich eraan: de Braziliaan schold Bakker meerdere keren de huid vol, tot afgrijzen van Rothen. "Het is onacceptabel", zegt de oud-international bij RMC Sport. "Bakker gaf een slechte bal en kreeg de volle laag. Neymar een genie als hij goed speelt, maar als het niet loopt valt hij een jonge speler aan die misschien wel zijn beste eerste helft bij PSG heeft gespeeld. Dat kan niet."

Rothen stelt dat Presnel Kimpembe en aanvoerder Marquinhos hadden moeten ingrijpen. "Die moeten tegen Neymar zeggen: hou je kop, geef Bakker vertrouwen. Neymar moet kunnen zien hoe hard zijn teamgenoten ervoor strijden. Hopelijk kan Pochettino zijn houding verbeteren, zodat Neymar weer een teamspeler wordt."