Götze dankt Schmidt en hoopt bij PSV: 'Barcelona met Messi zou een droom zijn'

Götze dankt Schmidt en hoopt bij PSV: 'Barcelona met Messi zou een droom zijn'

29-04-2021 10:40
75

Mario Götze droomt van FC Barcelona. De 28-jarige PSV'er zou graag schitteren aan de zijde van Lionel Messi, maar is naar eigen zeggen ook kieskeurig geworden.

"Balbezit vieren met Barcelona, naast Lionel Messi, dat zou een droom zijn", vertelt Götze in gesprek met 11Freunde. "Maar niet meer tegen elke prijs!", voegt hij er meteen aan toe. "Ik denk tegenwoordig heel goed na over welke mensen ik bij een nieuwe club zal ontmoeten."

Wedden

Meer odds

Götze wijst daarbij naar Lucien Favre. De oud-trainer van Borussia Dortmund gaf hem in zijn laatste seizoen amper kansen. "Ik had aan het einde het gevoel niet relevant meer te zijn. Hij vertelde me dat hij niet geloofde dat ik de ploeg kon helpen en dat hij geen positie voor me had. Het waren excuses."

Bij PSV vond Götze wel een trainer die in hem geloofde. "Mij is door de jaren heen duidelijk geworden hoe belangrijk een nauwe band met de trainer voor mijn ontwikkeling is. Ik vind de voetbalfilosofie van Roger Schmidt spannend. Hij geeft me het gevoel mij volledig te vertrouwen."