Arsenal moet op zoek naar nieuwe middenvelder: 'Ik heb het niet echt naar m'n zin'

Arsenal moet op zoek naar nieuwe middenvelder: 'Ik heb het niet echt naar m'n zin'

29-04-2021 11:14
10

Bij Arsenal zien ze Dani Ceballos volgend jaar niet meer terug. De huurling van Real Madrid is uitgekeken op de Premier League en wil weer aan de slag in Spanje.

Ceballos geeft in een interview met Onda Cero te kennen dat het 'moeilijk wordt' om nog een jaar bij Arsenal te blijven. De Spaanse middenvelder kwam twee jaar geleden op huurbasis over van Real Madrid en werd in de zomer van 2020 nog een jaar gestald in het Emirates Stadium. Daar lijkt het bij te blijven.

"Ik heb het niet echt naar m'n zin", vertelt Ceballos, die geen vaste waarde meer is na de komst van Willian en Thomas Partey. Dit seizoen stond hij in 15 van de 33 competitiewedstrijden aan de aftrap. Het is nog wachten op zijn eerste goal en assist. "Om eerlijk te zijn heb ik meer met La Liga. De Premier League is completer, maar het voetbal in Spanje past beter bij mijn speelstijl."

Ceballos sluit nog een jaar Arsenal zo goed als uit. "Dat wordt moeilijk, voor zowel mij als Real Madrid." De 24-jarige middenvelder maakte in 2017 de overstap van Real Betis naar Real Madrid, maar wist in Estadio Santiago Bernabéu nooit een basisplaats te veroveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie