'Ajax natuurlijk fantastische club, maar dat zijn PSV, Feyenoord en AZ ook'

'Ajax natuurlijk fantastische club, maar dat zijn PSV, Feyenoord en AZ ook'

Gepubliceerd: donderdag 29 april 2021 om 17:04do 29-04-2021 om 17:04

Laatste update: donderdag 29 april 2021 om 17:07do 29-04-2021 om 17:07

Micky van de Ven houdt zich op dit moment nog niet bezig met een transfer naar de Eredivisie, maar geeft wel aan dat het een droom is om op het hoogste niveau in Nederland te voetballen. Daarbij noemt hij clubs als Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.

Of Van de Ven bezig is aan een afscheidstournee bij FC Volendam, weet hij niet. "Het is lastig te zeggen, maar die kans is wel aanwezig. Ik heb nog geen gesprekken met clubs gehad, er speelt nog niet echt iets. Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren", vertelt de verdediger in gesprek met NH Sport.

"Ik wil sowieso het seizoen bij Volendam goed afmaken, ik kan natuurlijk niet zomaar weg. Of ik in Nederland moet blijven of naar het buitenland moet gaan, daar ben ik nog niet echt mee bezig", geeft Van de Ven aan. Wel heeft hij één belangrijke voorwaarde, mocht een club concreet worden. "Op zo'n jonge leeftijd wil je natuurlijk wel minuten maken."

In het geruchtencircuit wordt Ajax genoemd. Het doet de Volendam-verdediger goed, al wil hij niet op de zaken vooruit lopen. "Ajax is natuurlijk een fantastische club, maar PSV, Feyenoord en AZ zijn ook fantastische clubs. De Eredivisie is sowieso een mooie competitie om in te spelen. Een droom."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws