Agent Tagliafico flirt openlijk met Inter: Wie wil dat shirt nou niet dragen?

Agent Tagliafico flirt openlijk met Inter: "Wie wil dat shirt nou niet dragen?"

29-04-2021 17:38
38

Volgens Ricardo Schlieper, de agent van Nicolás Tagliafico, is Internazionale nog niet concreet geworden voor Nicolás Tagliafico. De zaakwaarnemer flirt echter wel openlijk met I Nerazzurri.

Tagliafico wordt de laatste weken in verband gebracht met meerdere clubs, waaronder Inter. Schlieper is positief over de huidige koploper van de Serie A. "Inter is een enorme topclub", vertelt de agent van Tagliafico in gesprek met FC Inter News. "Wie wil er nou niet dat shirt dragen? Iedereen zou dat willen."

Schlieper ontkent echter dat Inter momenteel werk maakt van de komst van Tagliafico. "Er is niets concreets met Inter. Ik wil even in het algemeen zeggen: het is nog vroeg, laten we afwachten wat er gebeurt." Schlieper denkt overigens wel dat zijn cliënt goed bij Inter zou passen. "Ja, natuurlijk. Nicolás heeft kwaliteit en is intelligent, zowel persoonlijk als tactisch. Hij kan zich altijd goed aanpassen aan verschillende situaties."

Schlieper geeft ook toe dat Ajax heeft beloofd om mee te werken aan een transfer van Tagliafico, bij een passend bod. "Vorig jaar was die afspraak er al, alleen veranderde de hele transfermarkt door de coronapandemie."