'Ramos hervat Real-groepstraining en is mogelijk op tijd fit voor cruciaal duel'

'Ramos hervat Real-groepstraining en is mogelijk op tijd fit voor cruciaal duel'

Gepubliceerd: donderdag 29 april 2021 om 19:42do 29-04-2021 om 19:42

Sergio Ramos is mogelijk op tijd fit voor de return van de Champions League-halve finale tegen Chelsea. De aanvoerder had de laatste weken last van een spierblessure, maar is weer op de weg terug.

Dat meldt Marca donderdag. Ramos heeft groepstraining hervat en is inmiddels weer bijna helemaal fit. Komend weekend speelt Real eerst in eigen huis tegen Osasuna, voordat de ploeg naar London reist voor het treffen met Chelsea. Het is onduidelijk of Ramos al van de partij kan zijn tegen Osasuna. Marca rept alleen over de cruciale wedstrijd tegen Chelsea. De Spaanse sportkrant schrijft dat Ramos beschikbaar zou kunnen zijn in dat duel.

Marca vraagt zich overigens af of Ramos wel in de basis moet starten tegen Chelsea, indien hij fit is. 'Nacho Fernández en Éder Militão vormden een erg solide verdediging in allebei de wedstrijden tegen Liverpool', beredeneert de krant daarbij.

Ondanks zijn blessure, was er de laatste tijd veel te doen om Ramos. Het is namelijk nog steeds onduidelijk of de 35-jarige stopper zijn aflopende contract gaat verlengen bij Real Madrid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws