Pogba reageert met nodige zelfspot op penalty: 'Wil een 'English guy' zijn'

Pogba reageert met nodige zelfspot op penalty: 'Wil een 'English guy' zijn'

30-04-2021 07:10
16

Paul Pogba is opgelucht dat zijn handsbal in de eerste helft van de wedstrijd tegen AS Roma geen grote gevolgen heeft. Manchester United won de eerste halve finale van de Europa League met 6-2, maar had het in de eerste helft lastig. Pogba kan lachen om zijn ongelukkige handsbal.

Het resultaat staat voorop, zo stelt Pogba na de ruime overwinning tegen de Italiaanse opponent. "Het resultaat is positief, maar het is nog niet afgelopen. Er is nog een duel te spelen, dus we moeten gefocust blijven en dezelfde mentaliteit op de mat leggen tijdens de volgende wedstrijd", zo stelt Pogba in gesprek met BT Sport. "In de eerste helft maakten we twee fouten en dat kostte ons twee doelpunten."

Dat United het in de eerste helft zo lastig had, had het mede te danken aan een handsbal van Pogba. De bal ging op de stip en Lorenzo Pellegrini schoot de 1-1 tegen de touwen. "Ik weet niet hoe ik moet tackelen, dat is mijn probleem. Ik probeer te tackelen, wil een 'English guy' zijn", vertelt Pogba met een grote lach op zijn gezicht. "Daar moet ik meer op oefenen. Het was ongelukkig, ik ben dit seizoen vaker ongelukkig geweest met penalty's, dus dat moet ik leren", sluit hij af.