Sneijder, Kuyt, Van Bommel en Heitinga in Villa Oranje: 'Nog nooit ergens gezien'

Sneijder, Kuyt, Van Bommel en Heitinga in Villa Oranje: 'Nog nooit ergens gezien'

30-04-2021 14:22
28

Wesley Sneijder, Dirk Kuyt, Mark van Bommel en John Heitinga maken vanaf 14 mei hun opwachting in het Videoland-programma Villa Oranje. De oud-internationals kijken wekelijks met presentator Frank Evenblij vooruit op het EK van deze zomer.

Op Ibiza eten Sneijder, Kuyt, Van Bommel en Heitinga samen, spelen ze spelletjes en krijgen ze iedere avond een Nederlandse artiest - zoals André Hazes - op bezoek voor een liedje. "Ik heb in mijn leven al veel sporters mogen interviewen, maar dit zijn voor mij en mijn generatie echt helden", reageert Evenblij in het persbericht.

"Naast de vooruitblik op het EK dat voor de deur staat, was dit ook de ideale gelegenheid om terug te blikken op dat legendarische WK van 2010", vervolgt de presentator. "Je krijgt hierdoor een prachtige inkijk in een vriendschap die ontstaat bij jonge voetballers op reis. De omgangsvormen, het plagen, het houden van elkaar... dit heb je nog nooit ergens gezien."

De eerste twee afleveringen van Villa Oranje staan vanaf vrijdag 14 mei op Videoland, daarna verschijnt iedere week een nieuwe aflevering.