'Van Gaal kan Ihattaren resetten en Gravenberch moet het plezier overbrengen'

'Van Gaal kan Ihattaren resetten en Gravenberch moet het plezier overbrengen'

30-04-2021 15:52
90

Hans Kraay jr. denkt dat Mohamed Ihattaren baat zou hebben bij een goed gesprek met Louis van Gaal. Ook Ryan Gravenberch zou de aanvaller van PSV een duwtje in de goede richting kunnen geven, zegt één van de vaste gezichten van ESPN.

Nu de terrassen sinds woensdag weer open zijn, mag Kraay van Veronica Magazine een aantal mensen uitnodigen voor zijn eigen fictieve tafeltje. "Louis van Gaal", deelt Kraay zijn eerste keuze. "We waren nooit de beste vrienden, maar hij schijnt gezellig te zijn op een terras en ik heb er een bedoeling mee."

Het heeft alles te maken met zijn volgende genodigde. "Mo Ihattaren van PSV komt ook aan tafel. Zet Mo twee uurtjes aan tafel met Louis en je hebt een andere jongen. Louis kan hem resetten. Daarom schuift ook Ajacied Ryan Gravenberch aan", aldus Kraay. "Een leeftijdsgenoot van Mo, die in alles plezier uitstraalt. Dat plezier moet hij overbrengen op Mo."

Vrijdag werd bekend dat Ihattaren komend weekend naar alle waarschijnlijkheid niet in actie komt voor PSV tegen sc Heerenveen. Hij heeft last van spierproblemen.