Advocaat volgt Kökcü-soap: 'Je weet niet hoe de familie reageert als de kans komt'

Advocaat volgt Kökcü-soap: 'Je weet niet hoe de familie reageert als de kans komt'

30-04-2021 17:00 Laatste update: 17:02
29

Dick Advocaat vindt het een 'goede zaak' dat Orkun Kökcü wordt gelinkt aan AC Milan. Of de tijd ook rijp is voor een transfer van de twintigjarige middenvelder, houdt de Feyenoord-trainer in het midden.

AC Milan is in de markt voor Kökcü, zo bleek deze week. De vader van de Feyenoord-middenvelder sprak deze week met de Italiaanse topclub over een eventuele transfer van zijn zoon. "Ik heb het gelezen", reageert Advocaat op de persconferentie in De Kuip.

Wedden

Meer odds

"Het is natuurlijk prachtig voor Feyenoord dat een aantal clubs geïnteresseerd is in spelers van Feyenoord. Dat is een goede zaak. Of de belangstelling voor Kökcü logisch is? Ik weet het niet. Je hoort zoveel geruchten, ook rond Marcos Senesi en Ridgeciano Haps. We moeten afwachten en kijken of het überhaupt doorgaat. Maar het balletje begint te rollen."

Kökcü verlengde onlangs zijn contract tot de zomer van 2024. "Deze jongen is net twintig jaar, maar heeft al heel veel wedstrijden in het eerste van Feyenoord gespeeld. Ik vind het moeilijk om mensen advies te geven als de kans komt om naar een grote club in de wereld te gaan", aldus Advocaat. "Ze moeten het zelf bepalen. Je weet ook niet hoe de familie reageert als de kans komt. Dat geldt niet alleen voor Kökcü."