Berghuis krijgt advies over transfer: 'Verstandig om bij Feyenoord te blijven'

Berghuis krijgt advies over transfer: 'Verstandig om bij Feyenoord te blijven'

30-04-2021 17:17
91

Valentijn Driessen stelt dat Steven Berghuis wil vertrekken bij Feyenoord. De chef voetbal van De Telegraaf vertelt daarna wat hij zou vinden van een transfer van de Feyenoord-captain: Driessen vindt niet verstandig voor Berghuis om naar het buitenland te gaan.

"Ik heb gehoord dat hij graag weg wil. Ik denk dat hij zal vertrekken", vertelt Driessen bij De Telegraaf over een mogelijke transfer van Berghuis. Vervolgens voorziet Driessen de aanvaller van advies over zijn toekomst. "Het zou ook verstandig voor hem zijn om te blijven, want volgend jaar is er een WK en bij Feyenoord speelt hij alles. Bij Ajax of PSV zou hij ook nog wel aan spelen toekomen, maar in het buitenland moet je het altijd afwachten."

Berghuis heeft nog een contract tot medio 2022 bij Feyenoord. De 29-jarige buitenspeler heeft wel een clausule in zijn contract, waardoor hij voor vier miljoen euro de deur uit kan wandelen. Feyenoord nam Berghuis bijna vier jaar geleden nog voor zo'n 6,5 miljoen euro over van Watford, nadat de Rotterdammers hem eerst al een jaar huurden.