Martínez kreeg 'intieme' vraag na kampioensfeestje: 'Hij wilde dezelfde kopen'

Martínez kreeg 'intieme' vraag na kampioensfeestje: 'Hij wilde dezelfde kopen'

01-05-2021 10:15 Laatste update: 12:03
48

Ajax-verdediger Lisandro Martínez kreeg na het gooien van zijn jas tijdens het officieuze kampioensfeest van afgelopen zondag een wel heel persoonlijke vraag van een Ajax-fan. De 'gelukkige' vanger van de jas wilde per se weten wat voor parfum de Argentijn gebruikt.

Na de 2-0 zege op AZ vierde de selectie van trainer Erik ten Hag een feestje met de supporters, die zich buiten het stadion verzameld hadden. Martínez en zijn ploeggenoten waren door het dolle heen. "Op een gegeven moment zegt Dusan: gooi je jas het publiek in!'", blikt Martínez lachend terug in gesprek met Ajax TV. "Ik had niets van Ajax aan, dus besloot ik mijn jas uit te trekken en te gooien."

De gelukkige vanger van de jas stuurde Martínez vervolgens een berichtje. "Hij stuurde me een foto met de jas. En het bizarre is dat hij me daarna vroeg welk parfum ik gebruik en dat hij dezelfde wil kopen", vertelt de stopper lachend. "Echt een goede gozer."

De Argentijn gaf de naam van zijn parfum echter niet prijs. "Ik stuurde terug dat hij van de jas moest gaan genieten. Daarna vroeg hij weer naar het parfum. Toen zei ik: dat kan ik echt niet zeggen, dat is een geheim."