Toornstra zondag even terug bij ADO: 'Moeilijk uit te leggen waarom dat zo is'

Toornstra zondag even terug bij ADO: 'Moeilijk uit te leggen waarom dat zo is'

01-05-2021 12:05 Laatste update: 12:09
34

Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra verwacht dat zijn club het zondagmiddag lastig gaat krijgen tegen hekkensluiter ADO Den Haag. De voormalig speler van de Hagenaren kijkt uit naar de ontmoeting met zijn oude club.

In een interview op de clubsite van ADO geeft Toornstra aan dat Feyenoord het altijd lastig geeft op bezoek in Den Haag. "Iedere club heeft wel één of meerdere tegenstanders waar ze het altijd lastig tegen hebben en voor Feyenoord is dat ADO Den Haag. Het is moeilijk uit te leggen waarom dit zo is, misschien wel omdat ADO een stapje harder loopt tegen Feyenoord."

"Ik kan me in ieder geval niet heugen dat we in Den Haag een keer makkelijk hebben gewonnen met Feyenoord", vertelt de dynamische middenvelder, die bij ADO doorbrak in het betaalde voetbal. "Ik vind het nog altijd leuk om tegen ADO te spelen. Dat komt ook omdat ik het gevoel heb dat ik nog steeds erg gewaardeerd word door de supporters. Ik kijk met veel plezier terug op mijn jaren in Den Haag en ben de club enorm dankbaar dat ik op relatief late leeftijd mijn kans heb gekregen om nog profvoetballer te worden."

ADO Den Haag-Feyenoord staat zondag in het begin van de middag op het programma. Er wordt om 12.15 uur afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Pol van Boekel.