LIVE-discussie: Petrovic-loos Willem II zet topscorer wissel, nieuw Utrecht-duo

LIVE-discussie: Petrovic-loos Willem II zet topscorer wissel, nieuw Utrecht-duo

01-05-2021 20:56 Laatste update: 20:58
50

De drukke Eredivisie-zaterdag wordt afgesloten in De Galgenwaard. FC Utrecht is al nagenoeg zeker van de play-offs om Europees voetbal en ontvangt Willem II: de Tricolores vechten een bittere strijd tegen degradatie uit en zagen bovendien hoofdtrainer Zeljko Petrovic wegvallen.

De Montenegrijn kampt met een hernia en is niet mee naar Utrecht gereisd. Vervanger Gery Vink heeft de niet geheel fitte clubtopscorer Vangelis Pavlidis op de bank gezet. De Griek maakte in de cruciale degradatiekraker tegen RKC Waalwijk de winnende goal, maar wordt nu vervangen door Wesley Spieringhs.

FC Utrecht moet alleen zijn centrale duo verversen, in vergelijking met de gewonnen uitwedstrijd tegen FC Twente. Routiniers Mark van der Maarel en Willem Janssen zijn allebei geschorst en worden vervangen door Emil Bergström en Tommy St. Jago, terwijl Adam Maher voor één keer de aanvoerder van dienst is.

De opstellingen
FC Utrecht: Oelschlägel; Ter Avest, Bergström, St. Jago, Warmerdam; Maher, Van de Streek, Van Overeem; Boussaid, Kerk, Elia.
Willem II: Muric; Owusu, Van Beek, Holmén, Köhn; Saddiki, Llonch, Spieringhs; Nunnely, Wriedt, Trésor.