Stengs lacht na opmerking van Borst: 'Wist dat deze vraag ging komen'

Stengs lacht na opmerking van Borst: 'Wist dat deze vraag ging komen'

02-05-2021 09:27
67

Calvin Stengs blijft hard werken voor een plek in de EK-selectie van het Nederlands elftal. Dat Frank de Boer zijn schoonvader is, levert hem geen voordelen op, zo vertelt de AZ-aanvaller met een lach op zijn gezicht.

AZ won zaterdagavond na een 1-0 achterstand met 1-3 op bezoek bij RKC. Stengs is kritisch op zichzelf. "In de eerste helft was het teveel balverlies inderdaad, dat moet beter. In de tweede helft heb ik me goed herpakt", vertelt hij in gesprek met ESPN

De aanvaller blijft hard werken en hoopt erbij te zijn, wanneer Oranje het aankomende zomer op het EK op gaat nemen tegen Noord-Macedonië, Oostenrijk en Oekraïne. "Tuurlijk zit het wel in mijn hoofd. Ik moet gewoon goed spelen, me bewijzen. Ik zat er de vorige keer bij, maar dat zegt niet dat je er de volgende keer ook bij zit."

Dat bondscoach De Boer zijn schoonvader is, maakt volgens Stengs niet uit. "Heb je het al afgekaart met je schoonvader?", vraagt Hugo Borst hem vanuit de ESPN-studio. "Ik wist dat deze vraag ging komen", reageert Stengs met een lach op zijn gezicht. "Ik denk niet dat Frank me die vrijbrief geeft, ik leg mezelf de druk op dat ik me extra moet bewijzen."