The Sun: Ajax wil Van de Beek terug, maar United slaat alle voorstellen af

The Sun: Ajax wil Van de Beek terug, maar United slaat alle voorstellen af

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 10:08zo 02-05-2021 om 10:08

Laatste update: zondag 2 mei 2021 om 10:15zo 02-05-2021 om 10:15

Ajax hoopte Donny van de Beek op huurbasis terug te halen naar Amsterdam, maar Manchester United weigert mee te werken aan een vertrek. Dat claimt althans The Sun zondag. Ook over een transfer van de 24-jarige middenvelder valt niet te praten.

Manchester United heeft nog altijd grote plannen met Van de Beek, die voor veertig miljoen euro overkwam van Ajax, maar een moeizaam debuutseizoen beleeft op Old Trafford. The Mancunians hebben de Oranje-international verteld dat hij geduld moet hebben en dat zijn kans nog komt, hoewel hij dit seizoen moeite had om zijn stempel te drukken op het spel.

Van de Beek zat onlangs om tafel met manager Ole Gunnar Solskjaer. Tijdens dat gesprek uitte de Noorse manager zijn vertrouwen in de Nederlander, weet de boulevardkrant. United zal komende zomer dan ook elk aanbod afslaan voor de oud-Ajacied, die ondanks zijn geringe speeltijd is uitgegroeid tot een 'fan favourite'. 'United heeft meer vertrouwen in Van de Beek dan rivaliserende clubs lijken te realiseren', concludeert The Sun.

Vorige maand schreef ook The Manchester Evening News al dat United verwacht dat Van de Beek volgend seizoen 'losgaat'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws