Update: Premier League-topper Manchester United-Liverpool definitief uitgesteld

Update: Premier League-topper Manchester United-Liverpool definitief uitgesteld

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 18:42zo 02-05-2021 om 18:42

Laatste update: zondag 2 mei 2021 om 18:49zo 02-05-2021 om 18:49

De wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool zou om 17.30 uur Nederlandse tijd beginnen, maar is tot nader order uitgesteld. Supporters van de thuisclub bestormden Old Trafford om het vertrek van de Amerikaanse eigenaren te eisen.

Dat heeft alles op z'n kop gezet. Er is nog geen nieuw tijdstip voor de wedstrijd, die op losse schroeven staat. De spelers van beide clubs zaten in een hotel en hebben gezien de ontwikkelingen in Manchester nog geen plannen om daar te vertrekken. Het is de vraag of er nog gevoetbald gaat worden.

De woede van de Manchester United-fans is gericht op de Glazer-familie, die deel wilde nemen aan de Super League. Dat mislukte, maar de achterban is het nog niet vergeten. Het was de bedoeling dat er voor het stadion geprotesteerd zou gaan worden, maar een deel van de achterban wist in te breken en zelfs het veld te betreden.

Update: De Premier League-kraker tussen Manchester United en Liverpool is uitgesteld. Dat maakt de thuisploeg bekend. De wedstrijd die om 17.30 uur zou beginnen kan niet worden gespeeld, omdat United-supporters Old Trafford binnen wisten te komen en het veld betraden. Het is op dit moment nog steeds onrustig bij het stadion.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws