VI: Spurs kwam te laat voor Ten Hag, ook Bayern München nam contact op

VI: Spurs kwam te laat voor Ten Hag, ook Bayern München nam contact op

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 23:25zo 02-05-2021 om 23:25

Erik ten Hag verlengde vrijdag zijn contract bij Ajax, dat na het zetten van de handtekeningen erkende dat er belangstelling was voor zijn trainer. Volgens Voetbal International heeft zowel Tottenham Hotspur als Bayern München concrete interesse gehad.

Tottenham ontsloeg onlangs José Mourinho en zoekt nog steeds naar een permanente opvolger. Transferspecialist Fabrizio Romano maakte melding van gesprekken tussen Spurs en Ten Hag. Volgens VI visten de Noord-Londenaren echter achter het net: Tottenham had contact met zowel Ajax als Ten Hag, maar die twee partijen hadden al een akkoord over contractverlenging bereikt.

Bayern München heeft inmiddels Julian Nagelsmann aangesteld als opvolger van Hansi Flick, maar had ook contact met Ajax én Ten Hag. De oud-trainer van Bayern München II gold als alternatief voor Nagelsmann, maar Der Rekordmeister ging met de nummer één van zijn kandidatenlijstje in zee. Verder zong de naam van Ten Hag rond bij Bundesliga-topclubs RB Leipzig, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach: inmiddels zoekt alleen Eintracht Frankfurt nog een trainer – Roger Schmidt (PSV) zou op het lijstje staan – maar Ten Hag heeft zich inmiddels aan Ajax gecommitteerd.

De 51-jarige Tukker kwam begin 2018 over van FC Utrecht en verzekerde zich zondag van zijn tweede dubbel als Ajax-trainer. Ten Hag heeft vrijdag bijgetekend tot 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws