Breaking news

Atlético slaat aanval Barça af, maar moet in spanning naar tweede kraker kijken

Schreuder strooit met complimenten na Barça-overwinning: 'Dat lieten we weer zien'

Schreuder strooit met complimenten na Barça-overwinning: 'Dat lieten we weer zien'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 07:15ma 03-05-2021 om 07:15

Laatste update: maandag 3 mei 2021 om 08:19ma 03-05-2021 om 08:19

Alfred Schreuder, die de taken van de geschorste Ronald Koeman waarnam bij FC Barcelona, was erg tevreden na de 2-3 overwinning bij Valencia. De Nederlander is blij met de reactie van de ploeg, nadat Barça eerst met 1-0 achter kwam.

Tegenover de clubkanalen van Barcelona vertelt Schreuder dat de Catalanen 'nog steeds leven' in de titelrace. "We moeten het team een groot compliment geven. We hebben de eerste helft erg goed gespeeld. We creëerden erg veel goede kansen. Na de 1-0 van Valencia reageerden we ook erg goed. Er zit veel karakter in dit team."

Ook op de persconferentie liet Schreuder zijn tevredenheid merken. "We vertrouwen onze spelers. Dat lieten ze vandaag weer zien. De afstand tot Atlético was in januari erg groot. We hebben het de afgelopen drie maanden alleen heel goed gedaan. Dat was erg belangrijk om te staan waar we nu staan. Als we volgende week winnen, staan we boven ze."

Hoewel Barcelona momenteel derde staat in LaLiga, maakt het nog steeds een goede kans op de landstitel. De Catalanen staan alleen op onderling resultaat achter Real Madrid en hebben twee punten minder dan Atlético Madrid. Komend weekend zal bepalend worden in de Spaanse titelstrijd: Barça treft dat Atlético, terwijl Real het opneemt tegen nummer vier Sevilla. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws