Feyenoord richt blik op Ajax: Advocaat gewoon op veld na nederlaag bij ADO

Feyenoord richt blik op Ajax: Advocaat gewoon op veld na nederlaag bij ADO

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 13:10di 04-05-2021 om 13:10

Dick Advocaat is dinsdag gewoon op het trainingsveld van Feyenoord verschenen voor de eerste training na de zeperd tegen ADO Den Haag. De trainer zinspeelde na de 3-2 nederlaag op een vertrek, maar al snel werd duidelijk dat hij het seizoen gewoon afmaakt.

Voor Feyenoord is dinsdag de voorbereiding op De Klassieker tegen Ajax begonnen. Het is tevens de eerste keer dat Advocaat weer samen is met zijn spelers na het treffen in Den Haag. Volgens RTV Rijnmond is hij 'zonder groepsgesprek overgegaan tot de orde van de dag'. Het is daarmee zo goed als zeker dat hij zondag op de bank zit in het duel met de aartsrivaal.

Advocaat legde zijn lot eerder nog in handen van de spelers. "Als ik het elftal niet meer beter kan krijgen en de spelers het gevoel hebben dat ik niet meer de juiste man ben, dan is het makkelijk", zei hij voor de camera van ESPN. Zover kwam het niet. Wel voerde de ervaren oefenmeester gesprekken met technisch directeur Frank Arnesen en zijn stafleden.

"Ik zit hier niet voor mezelf, ik zit hier voor Feyenoord", liet Advocaat vervolgens weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik doe wat het beste is voor de club. En dan moet je nu niet weglopen, vind ik. Dat zou het makkelijkste zijn. We zijn er met elkaar aan begonnen en we maken het met elkaar af. Ook als het niet lekker loopt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws