Vete tussen Lukaku en Zlatan houdt aan: 'Buig voor de koning'

Vete tussen Lukaku en Zlatan houdt aan: 'Buig voor de koning'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 14:02di 04-05-2021 om 14:02

Romelu Lukaku staat uitgebreid stil bij de landstitel van Internazionale. De Belgische spits deelt onder meer een sneertje uit aan Zlatan Ibrahimovic, met wie hij al enige tijd een vete heeft.

De twee kwamen elkaar voor het eerst tegen in februari 2020. Inter won toen de derby tegen de stadgenoot met 4-2, mede door een goal van Lukaku. 'De stad heeft een nieuwe koning', schreef hij destijds op Twitter. Toen Zlatan in oktober met twee goals de grote man was in de onderlinge ontmoeting sloeg hij terug. 'Milaan heeft nooit een koning gehad, Milaan heeft een God.' Destijds deed Milan overigens nog volop mee in de strijd om de landstitel.

Ook in januari van dit jaar kwam het tot een opstootje tussen de twee tijdens een duel in de Coppa Italia. Lukaku en Zlatan stonden met de hoofden tegen elkaar. Na afloop beschuldigde hij zijn rivaal van racisme vanwege een opmerking over voodoo, maar volgens de Zweed was daar geen sprake van. Toch liepen de gemoederen in februari in de kraker in de Serie A opnieuw hoog op. Inter won mede dankzij een doelpunt van Lukaku met 3-0 en dat wilde de Rode Duivel weten. "Ik heb het je verdorie verteld, ik ben de beste", riep hij naar de oud-Ajacied.

Nu Inter kampioen is laat Lukaku opnieuw van zich horen. 'De echte God heeft de koning gekroond, nu mag je buigen', schrijft hij op Twitter. Eerder baarde de Belg al opzien met een autoritje door Milaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws