BILD: weinig 'Einsatzchancen' voor Zirkzee (Parma) en Fein (PSV) bij Bayern

BILD: weinig 'Einsatzchancen' voor Zirkzee (Parma) en Fein (PSV) bij Bayern

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 12:29wo 05-05-2021 om 12:29

Joshua Zirkzee (Parma) en Adrian Fein (PSV) dreigen tussen wal en schip te belanden bij Bayern München. De twee spelen momenteel op huurbasis buiten München en lijken niet in de plannen van de nieuwe trainer Julian Nagelsmann voor te komen.

Volgens BILD wil Nagelsmann komend seizoen meer breedte in zijn selectie, maar ziet het er niet goed uit voor de verhuurde Bayern-spelers. Zirkzee en Fein liggen nog tot 2023 vast in München, maar lijken volgend seizoen weinig 'Einsatzchancen' in het eerste elftal te hebben. Voor de aan Olympique Marseille verhuurde Mickaël Cuisance geldt hetzelfde.

Een extra complicerende factor voor Zirkzee en Fein is dat ze ook bij hun tijdelijke werkgever weinig perspectief hebben. De Schiedamse spits heeft slechts vier Serie A-wedstrijden gespeeld namens Parma, dat inmiddels gedegradeerd is: de Italianen hadden Zirkzee voor vijftien miljoen euro definitief over kunnen nemen, maar zullen dat niet gaan doen. Eerder werd al duidelijk dat PSV geen zes miljoen euro neer gaat tellen om Fein in Eindhoven te houden. De middenvelder scoorde één keer en gaf drie assists, maar dat was niet voldoende om PSV te overtuigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws